Alla inlägg under december 2009

Av linda - 9 december 2009 18:51

Igår läste jag en blogg som jag brukar läsa, som tillhör en gammal klasskompis och där läste jag att hon skulle på babysång med sin lilla grabb som bara är någon vecka äldre än Maja...så jag nappade på det och åkte dit idag jag med, tänkte att det kunde vara kul för prinsessan min :) Det gick ju bra och när vi sjöng så satt hon så snällt i mitt knä och lyssnade men hon var lite trött eftersom att det var mitt i hennes sovtid så hon blev lite grinig på slutet och lite arg för att tjejen brevid hade en mycket roligare leksak än henne...och sen så tror jag att Majan skulle behöva träffa andra barn i sin ålder lite mer, märks ju att hon blir såå glad.

men vi ska dit nästa onsdag också så vi får se hur det går då.

 

efteråt så åkte vi upp på jobbet och hälsade på en sväng och då kom Sandra dit med sin lilltjej, så liten åh så söt, tänk att dom är så små...vad fort man glömmer!

 

Nu sover Maja och jag sitter och väntar på att tjejerna ska komma, ikväll blir det grönsaker & dipp och till det skräckfilm :p

 

kram och hej!

Av linda - 7 december 2009 14:47

Igår jobbade jag 7-12 och jag fick jobba med Linda så det blev ju extra kul :)

 

Åkte hem, städade undan lite och tog mig en dusch och vid 17 tiden kom Linda,Linda och Annelie med biteline pizza -Mumms! käkade och drack ett glas vin, eller jag och Anneli drack ett glas vin... Linda & Linda fick nöja sig med vatten ;p vid 19 ungefär så började vi dra oss inöver stan för att kolla på bästaste Lasse :) och det var väl kanske huur bra som helst :) riktigt nöjd!

 

idag känns det som att jag var på världens raveparty igår, av vilken anledning då? var ju hemma och låg i sängen senast 23,30... jaja, det är det värt :)

 

nu är Erika här och dricker kaffe och ikväll ska jag på ljusparty i matfors...tack för mig!

Av linda - 5 december 2009 08:21

har väl sovit ungefär tre timmar inatt och det är inte sammanhängade... Vet inte hur vi ska bete oss för att Maja ska börja sova hela nätter? och humör har hon tjejen för förbannad blir hon när man för hundrade gången går in och ger henne nappen och försöker få henne att sova.

 

TrööööT

 

Ja och idag ska vi på kalas, hos Joline som fyller två :) trevligt sällskap jag ska vara då, men det blir nog kul för Maja, hon skiner ju upp som en sol så fort hon ser andra barn... hon skulle behöva ett syskon :P haha....

 

nu blir det en dusch så man vaknar till liv, ha en bra dag!

Av linda - 4 december 2009 19:43

Maja idag :)

 

 

 

Maja nyfödd, här har hon precis fått på sig första kläderna och vi är fortfarande kvar på förlossningen ;)

  


Av linda - 1 december 2009 21:50

  


Älskar dig mer än allt <3

Av linda - 1 december 2009 19:37

Nu är jag färdig med alla julklappar utom till Tony...men jag har iaf ett litet hum om vad han ska få ;) känns skönt att veta att man för en gångs skull slipper sringa dagen före jul och panikhandla.

 

Idag var jag och Maja i lekparken och gungade åh lekte i den frusna sanden vilket hon tyckte va riktigt spännande ;p synd att det inte verkar vilja komma någon snö bara...(Måste köpa täckis byxor och jacka till mig själv) när vi lekt klar så blev det lunch och sen in på stan för att köpa de sista julklapparna och present till Joline som fyller två på lördag.

 Nu i kväll så var vi hos Emma & Albin och fikade åh lekte lite, Maja blev helt slut för hon somnade direkt när vi kom hem...man blir trött av att hoppa i soffan och pussas ;p

 

nu ska jag spela lite av det där jäkla beroende framkallande spelet...

 

I morgon är det julbord med jobbet :) Tack min älskade  vän för att du finns och tänker på mig, love U!!!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards