Alla inlägg under juli 2009

Av linda - 15 juli 2009 17:45

I morse var jag och Linda iväg och tränade igen och jag har inte tappat all min kondis iallafall, orkade fortfarande springa :) efter träningen åkte vi hem och duschade och Linda plockade upp Sofia och kom hit med lunch, lagom till kaffet och jordgubbar kom Anneli hit och sen spenderade vi hela eftermiddagen i den stekheta solen :D härligt värre! Nu har jag slängt i mig lite mat och snart så blir det bilbingo, ikväll ska det vinnas pengar :p


Och just de, chefen ringde Linda lagomt till vi var på väg hem från HELEX och det slutade med att jag ska jobba lördag söndag... är ju bra att man kan jobba lite extra och spara några dagar.


dags att rotera, håll tummarna för vinst nu... kram & hej!

Av linda - 14 juli 2009 21:46

Om det så är det sista jag gör så ska jag ha biljett till vinterns spelning 6 dec... Tony ska sitta bänkad vid datorn på fredag när biljetterna släpps, två biljetter ska bokas, en till Linda och en till Linda.


I morgon bitti ska det tränas igen, jäklar vad smal och smärt vi ska bli :) eller jag iallafall, Linda är ju redan det så hon behöver bara bli stark ;p

Majas kompis Erika åkte väl för 1 ½ timme sen ungefär, och nu har damen  fått mat och somnat åh jag ska väl snart bädda ner mig jag med.


Just ja, glömde skriva det förut, Maja fick smaka vattenmelon idag på stan och tyckte att det var riktigt gott :) om hon kunnat hade hon nog ätit upp hela biten.




Av linda - 14 juli 2009 17:50

Pappa tonys nya maskot ska bli maja i sin nya boddy :-) med Tonys gamla match nr:66. nu kommer Selånger fortsättningsvis vinna alla matcher :p


Inatt sov gumman hela natten minus några drömmar,men det får man leva med, hon åt en gång och sen sov vi ända till sju, höll henne vaken igår kväll åh badade åh busade ordentligt så hon var väl trött. I förmiddags tog jag mig en 45 min promenad och sen åkte jag och Maja in till stan för att luncha med Erika, som vanligt, kycklingsallad på charm :) Erika köpte två linnen och sen var vi in på banken och öppnade ett sparkonto åt Maja, så lite nytta har jag allt gjort idag. Nu sitter jag och väntar på att Erika ska komma med middag till mig ;p och sen blir det visst lite jordgubbar...
kram & hej!

Av linda - 13 juli 2009 16:54

Gud va skönt det var att träna idag, känns så skönt att äntligen komma igång igen och börja kämpa för att få bort dom där sk, gravid kilona som sitter kvar... På onsdag morgon ska det tränas igen, ska du med då rå Emma?


Efter träningen körde jag hem Linda och åkte hem till mat & dusch ;p och sen har vi varit på stan idag och köpt lite nya kläder åt Maja... gullunge! Inatt vaknade hon redan kl 01,00... 02,40 gav jag upp då gav jag henne mat sen bäddade jag åt mig själv på soffan ;/ så fick pappa Tony ta hand om världens piggaste tjej.

Nu ska jag ha en stor kopp kaffe,

kram och hej!

Av linda - 12 juli 2009 07:59

...att Maja tänkte vara lika snäll inatt och somna om??? NÄ, inte en chans

:( vi vaknade 02,50 och gav henne mat sen så kollade jag på klockan och då var den närmare 05 och hon var fortfarande vaken :( Sååå trött nu.


Vad ska man hitta på denna söndag då? blir väl en dag hemma... eller om man ska försöka dra sig in till stan och köpa några nya tröjor till lilla damen, hon fick ju lite pengar när vi var uppi jämtland i veckan :)


Jaja, matdags för Maja nu och kaffe dags för mig!

Av linda - 11 juli 2009 20:44

... Så skönt, inatt sov Maja hela natten utan protester, ja,eller, hon åt runt fyra men hon somnade om igen direkt efter :) var länge sen hon gjorde det, de sista 2-3 veckorna har hon varit klarvaken efter nattmålet... hoppas hon gör lika inatt och somnar om:)


Idag var vi ner till hudik och hämtade Sandra på tåget, tjejen har ju varit i turkiet i två veckor...kul för henne som får komma hem brun och fin ;p


Och nu på kvällen har Erika varit här och hälsat på, tack det behövde jag, vi har saknat dig jag & Maja ;/ var aldeles för länge sen nu... nu väntar tv:n så

bye bye.

Av linda - 10 juli 2009 18:07

Ja då var man hemma igen då efter en vecka hos mamma, vi har haft det riktigt bra och det är skitkul att se Maja och Alicia tillsammans hur dom beter sig mot varandra... gotjejerna våra!


Och så är då resan till Mariehamn bokad :) ska bli så jäkla kul!!! Det blir Jag, Linda, Anneli, Sofia, Tina och systrarna Elmqvist ;p tur för dig Erika att du nästan är 23...  4 sept bär det iväg.


 Nu ska jag ta och väcka Maja så hon sover nått inatt också, kram och hej!

Av linda - 9 juli 2009 13:04

Maja leker i det gamla baby gymet som är kvar sen vi var små :-) hon tycker nog bättre om det än de nya hon har hemma...

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards