Alla inlägg under maj 2009

Av linda - 26 maj 2009 19:59

Den här dagen började med att jag flög upp ur sängen helt panikslagen för att jag inte hade gett Maja mat... ;/ fast det hade jag ju, var lite yrvaken bara...så jag tog över lillgumman till våran säng och så låg vi där och myste istället :D sen blev det en liten promenix innan frukost och efter det en kaffe hos Emma, som jag fick bjuda på ;p efter kaffet blev det en promenad till affären för att köpa nytt kaffe så jag hade nått att bjuda Linda på... som kom efter skolan. När Linda åkt så kom Erika för att göra mig middags sällskap, fetaost lax, mums mums, hur gott som helst! nu har hon precis åkt och jag ska krypa i ett par mjukisbyxor och så är det väl matdags för Maja snart... och så blir det hemmafruarna innan sängdags. Tony har jag inte sett mycket av idag, han åkte ut och fiskade med sparris på dagen och efter det hade han fotbollsträning så han har precis kommit hem, ska väl slita mig från datorn eftersom jag inte har så mycket mer spännande att berätta, det var min dag det, kram och hej!

Av linda - 25 maj 2009 19:35

...fint väder idag också och jag har då såklart varit mest ute idag också ;) jag,Maja, Emma och Albin var ner till vattnet och kastade lite sten och så solade vi lite innan vi åkte till birsta för att köpa blommor till våra fina rabatter... men vi kom hem utan ;( blev riktigt besviken på utbudet på både plantagen och blommsterlandet. Ska åka iväg en annan dag då vi inte har en hungrig Maja med oss, man får väl åka och titta på de lite mindre ställena som finns i den här stan... brukar kunna finnas lite roligare sorter om man har tur ;) annars får det väl bli gamla vanliga i blommlådorna.


Jaja, som ni vet så sover våran lilla Maja i sin vagn eftersom hon vägrar spjälsängen...MEN, nu ligger hon faktiskt i sängen och sover ;D ska försöka att hon får ligga där när hon ska sova på dagarna så hon vänjer sig, så kanske till slut att hon kommer sova lika bra i den... hoppas hoppas!


Erika - tänker på dig ikväll och väntar på ett samtal ;p


Maja i spjälsängen :)

Av linda - 24 maj 2009 21:44

...KANON väder det varit idag då :D Vi har såklart varit ute hela dagen, Maja har sovit i stort sett hela dagen och jag har grejat på med blommskotten planterat om dom, planterat ut några blommor, rensat ur dynförvaringslådan som varit full med allt annat än dynor i vinter och så självklart har jag SOLAT! Nu är jag helt slut och vi ska ta och bädda ner oss, Tony har redan slumrat till i soffan och Maja hon sover äntligen... ;p Natti natti!

Av linda - 23 maj 2009 21:48

Ja det blev en tripp till birsta med Linda igår och Maja fick sig lite nya kläder och jag fick nya leggins och en ny kjol som Linda hade köpt...? och hon köpte en ny likadan...? låter skumt,ja,jo...men så är det ;p trevligt hade vi iallafall. På kvällen blev det soffmys med min lilla familj.

Idag började vi dagen med en promenad och sen frukost i solen innan regnet och åskan kom och när det kom så drog vi oss in till Kenneth & Märit och såg på travet, ingen storvinst idag heller ;(  men men... ikväll har vi grillat och spelat kubb och nu sitter jag och Maja här och sjunger till världens bästa Lasse, jag tror att hon precis som mamma sin gillar honom för rätt vad det är så skiner hon upp som en sol :D lillgúmman våran!


näe nu ska vi kramas och sjunga lite till innan det är dags för sängen, kram och hej!

Av linda - 22 maj 2009 13:38

Snart blir det Birsta med fru Hagman :D Maja ska få lite nya kläder är det tänkt... och sen så var det ju inte igår som vi gjorde birsta direkt. har kommir ur gängorna lixom, på den gamla goda tiden ;p så var vi ju där flera gånger i veckan, så det ska bli kul! bäst att göra sig klar ;) kram och hej!

Av linda - 21 maj 2009 22:38

Underbara älskade Maja, två månader idag :-)

Av linda - 21 maj 2009 20:00

Igår var det tjejkväll igen men den här veckan utan både Stella och Erika   ;(  igår på dagen var jag Tony och Majan ut på Alnö till min farbrors stuga och hälsade på en sväng och om vi säger så här -Jag skulle inte ha några som helst problem att spendera all min tid där.

Idag har vi varit i Timrå hos min kusin och hennes kar som fyllde år idag, Grattis grattis! där bjöds det på god prinsess tårta som ju är min favorit och så fick man ju såklart träffa Joline igen och gud vad stor hon har blivit ;) tiden går fort. Nu ska jag se om det går att få liv i min älskade sambo som somnat i soffan, jag har ju tråkigt och det blir inte bättre att han bara sover ;( kan väl se på tv med mig istället ;p


Föresten så blir Maja två månader idag ;) snacka om att tiden går fort... kan inte fatta att hon redan är två månader lillgumman våran. Grattis till oss och henne ;p


Kram och hej!



Av linda - 21 maj 2009 19:51

VEM.

Vem är i rummet med dig? Tony, Maja och lillen

Vem fick du sms av senast? Telia ;/

Vem pratade du senast i telefon med? Emma

Vems hus var du senast i? Kusins

Vem önskar du att du var med nu? Precis dom jag är med

Vem sa du senast "jag tycker om dig" till? Mamma


VAR.

Var är din telefon? Hallbyrån

Var är din mamma? Hemma kanske

Var sover du? I sängen

Var fick du tag på tröjan du har på dig? H&M

Var åkte du senast bil? Staden

Var i ditt hem är du? Vardagsrummet


VAD.

Vad åt du senast? köttbullar, gräddsås och spagetti

Vad drack du senast? Kaffe

Vad är det för färg på dina byxor? svart

Vad är den närmaste saken som är blå? Majas fillt

Vad har du på fötterna? strumpor

Vad är din favorithemsida? facebook

Vad hör du just nu? Tv:n och tony som somnat i soffan


NÄR.

När var senaste gången du tände ett ljus? i fredags

När träffade du din pappa senast? För 1 timme sen ungefär

När duschade du senast? I morse


HAR DU NÅGONSIN.

Hånglat i mer än tre minuter? Har aldrig tagit tid, men det tror jag nog

Sovit i någon annans säng? Ja.

Hånglat på en bio? Nej.

Hånglat i skogen? Ja

Målat om ditt rum? Ja

Sovit i en säng med någon av samma kön? Jo.

Sett någon dö? Ja

Varit på ett plan? Nix

Sovit till tre? Ja, sovit till sju på kvällen som längst tror jag...

Älskar eller saknar någon just nu? Ja och Ja

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards