Alla inlägg under april 2008

Av linda - 16 april 2008 23:39

sen jag kom hem från erika har jag tömt mitt kök på grejer...fick nämligen veta att dom kommer i morgon -äntligen, och tappetserar ;) ska bli skönt att få färg på väggen igen i stället för bara gippsplattor. har fått upp gardiner i vardagsrummet idag,sopat av uteplatsen, krattat lite och skurat några av utemöblerna...i morgon tror jag att jag ska ta tag i sovrummet?!    -det tar sig! det är som mycket roligare att göra saker när solen skiner. Ja och så har vi ju såklart samlats ävenn denna onsdagskväll hos erika & nicklas, och vad har vi gjort idag eftersom det inte var något Grey´s idag heller? -jo,vi har frisserat Alec,spelat chicago ätit kladdkaka m.grädde (el dom andra har, jag stod imot & håller på min diet *stolt*) druckit massvis med kaffe och så har vi kollat på barnmorskorna...aj aj aj! jag tycker  så mycket om våra onsdagar ;) Näe, nu ska jag försöka sova så jag orkar släppa in målaren imorn...natti natti

Av linda - 16 april 2008 11:12

pratade med Linda H igår om våran finlands resa som går av stapeln 9/5 ;) fan vad jag längtar!!!! vi hade ju sååå himla kul sist vi åkte. letade efter kort från den resan och insåg att vi knäppte nog inte speciellt många kort-tyvär! men jag kan ju lägga upp de få jag hittade -de flesta är lite tråkigt nog från bussresan till sthlm, nästa gång blir d mycket mer kort -lovar!

Av linda - 15 april 2008 17:07

näe...det var väl för mycket att hoppas på att det skulle vara färdigt och ur världen!!! inte har man den turen inte, en fyra dagar lång helg räcker inte, utan nu börjar det om igen!jag är totalt helt jävla slut, jag har inte hur mycket ork som helst jag heller, hur mycket ska man klara av innan man bryter ihop helt och hållet? för det är inte långt ifrån nu!

Av linda - 15 april 2008 14:15

emma ringde imorse åh då var det bara att stiga upp och klä på sig, vi tog en prommis till dagis med Albin och idag gick det väldigt bra...inga tårar alls ;) har väl aldrig sett så många små människor samtidigt! sen gick vi på affären när vi ändå var där uppe och så köpte jag mig en mango som jag tyckte såg fin ut, men ack vad jag bedrog mig,konstig färg, konstig lukt och konstig smak -BLÄ! kan någon berätta för mig vart man kan köpa god mango nu för tiden? har inte hittat nån på månader.har städat lite, sen har jag legat åh sett på Heroes hela fm och nu tänkte jag fortsätta innan pappa kommer och hjälper mig med rullgardinen. hej så länge...

Av linda - 15 april 2008 00:51

hehe...har iaf haft en jätte bra kväll ;) och lovat emma att göra henne sällskap i morgonbitti när hon går med Albin på dagis, får väl se om hon ringer?! vi har spelat yatzy och druckit lite vin så här på en måndags kväll -jag,sandra och emma. nu har jag plockat undan och tänkte gå och lägga mig...-SKÖNT! Tony är och kastar pil med kenneth så jag får väl krypa ner själv då ;( stackars mig. näe...ska bli skönt att sova nu-tröttis!


Av linda - 14 april 2008 10:57

guud va skönt!!! nu är det äntligen klart, efter en väääldigt lång helg...kom vi till slut fram till måndag. hoppas aldrig att det blir så här igen, önskar inte detta till min värsta fiende!

och så mina gardiner då -har fått upp den nya gardinen i badrummet men längre än så har jag inte kommit, men jag har ju facktiskt en gilltlig ursäkt ;P  Nu ska jag dock försöka få någon ordning här, vet inte om jag ska börja med rullgardinen i sovrummet kanske?!? ja, vid datorn ska jag inte sitta iaf! hej då så länge...

Av linda - 13 april 2008 09:12

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

hur är du?

Av linda - 12 april 2008 20:54

drog mig själv in till stan idag efter att jag hade släppt av Tony på IP,tänkte att när jag ändå var i närheten så skulle jag gå in på hm och köpa nya leggins -men ack vad jag bedrog mig! dom hade bara 3/4 och lite för kallt för d nu tycker jag...provade på Gina men dom hade bara storlek XL och även om jag gått upp i vikt så är xl för stort ;P vet inte var man ska prova, behöver verkligen nya! har inte blivit några gardier sydda än heller ska göra ett försök i morgon, idag har jag ätit go middag med älsklingen och det är väl typ vad jag orkat sen har jag bara legat i soffan åh halvsovit. nu börjar en film på tv:n som vi tänkte se...hej hej

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards