Alla inlägg under april 2008

Av linda - 5 april 2008 19:46

igår jobbade jag kvällen 13-21...skitjobbigt även om kvällen flöt på som den skulle så avskyr jag verkligen att jobba kväll ;( när jag kom hem så orkade jag hålla mig vaken typ en timme innan jag slocknade i soffan. idag jobb 8-16,30, mycket bättre för då får jag hela kvällen med min älskling ;) har som inte varit hemma med honom en kväll på två veckor...och,ja, det är mitt eget fel för det är jag som inte har varit hemma...men jag saknar ju honom ändå! nu har vi precis ätit middag: kött,potatisgratäng,sås,sallad och vitlöksbröd...mums mums! nu mätt i magen och ska hoppa in i duschen åh sen ska vi mysa ner oss i soffan och se på film! imorgon; jobb 7-21...blää, men ändå har jag kommit på att jag är på mycket bättre humör när jag jobbar helg än när jag jobbar på en vardag, även om det rent logist borde vara mer stressigt på helgen så känns det mycket lugnare och det är mycket bättre stämning... vi har väl inte lika många som håller koll på oss,så man kan väl slappna av mer och det blir roligare att jobba, tror att det är så jag! jaja...nu ska jag duscha...bye bye

Av linda - 3 april 2008 17:00

* 2 st tunikor fr indiska

* 2 st ljushållare

* gardiner till vardagsrummet

* 2 st blommor till badrummet

* halsband

* 2 st badlakan + 4 st handdukar

* strumpor till Tony

* trälim för att laga nyckelskåpet ;)

* shampo + balsam


känner inte riktigt att jag har handlat färdigt än, men jag får nöja mig så länge ;)men det bästa av allt var att Tony hade städat och gjort fint när jag kom hem från min shopping runda...kan det bli bättre?! ska iväg och fika med erika åh sandra ikväll...sugen på något onyttigt -kladdkaka & grädde! åt ju bara en glassbomb på birsta förut... älsklingen åkte precis iväg, han ska se på hockeyn med några kompisar ikväll, får väl se när han kommer hem... ;P  kram på er! 

Av linda - 3 april 2008 10:02

Äntligen har jag fått mina pengar från försäkringskassan!!! började på och bli lite fattigt, men nu bär det iväg till birsta med mina kära barndomskamrater Camilla & Sara! ska väl försöka göra av med lite pengar idag då ;) spara lite också! dags att åka snart ska plocka upp dom i stan 10,30... hej så länge

Av linda - 2 april 2008 23:10

hemma igen då efter onsdags kvällen hos erika & nicklas, vi såg aldrig klart på DET utan det blev ett chicago spel och lite kaos med mitt hår ist ;/ jag vann kort spelet! vi skulle ju göra slingor i mitt hår kväll och färgen var köpt och erika plockade fram slingorna som vi skulle färga utväxten på och började lägga i färg på en sidan...än så läng frid & fröjd...men efter ca 5 min så blev mitt hår aldeles hett och av erfarenhet om vad blekning kan ställa till med så skyndade jag att skölja ur -OCH ja, efter de 5 min var slingorna blondare än någonsin och bara gjorda på ena sidan?! såå konsekvensen av det hela är att jag har nygjorda slingor i en sidan av håret och 1 dm utväxt på andra sidan håret!!! kul kul...vet inte hur detta ska gå, för nu vågar jag ju inte lägga i mer blekning???  ja ja nog om det, Grey´s var ju lika bra i kväll som alla andra onsdagar ;) men kunnde man förvänta sig annat? -nej! men vi blev ju helt förstörda när de sa att det nu blir två veckors uppehåll ;( vet inte hur detta ska gå...hur blir det nu med våra onsdagar? -hyra film? -se något annat? VILL INTE!  hehe...skojar bara, riktigt så illa är det inte, vi klara oss nog. nu har jag kört hem alla och allihop kom hem helskinad i kväll också! så nu ska jag gosa med älsklingen min lite... sleep well!

Av linda - 2 april 2008 17:33

-IKVÄLL-Det-slingor-klippning-Grey´s-med-mina-tjejer-

DET

Av linda - 1 april 2008 22:40

;( jobbade idag inomhus i det otroligt vackra vädret... hmm, sen kom älsklingen och hämtade mig -åh hem, korv & stuvade makaroner till middag. hehe, sen åkte jag till erika och nicklas där sandra och alec redan var...åh gissa vilken film dom hade hyrt?!? jo-DET! klassiker-så vi mörklade deras vardags rum och trängde ihop oss i soffan med popcorn åh annat gott! såg första delen idag dag sen blev linda trött så andra delen visas i morgon innan Grey´s och före slingningen av mitt hår...spännande fortsättning! natti natti....åh erika-glöm inte att stänga badrumsdörren innan ni lägger!!!!!!!

Av linda - 1 april 2008 18:12

-Alltid-lite-mindre-sällan-aldrig-hela-tiden-sällan-och-inte-alls-

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards