Alla inlägg under februari 2012

Av linda - 24 februari 2012 06:59

Känner mer död än levande idag! Maja har sovit oroligt inatt och så skedde första "olyckan" sen förra torsdagen, så inatt har vi rebäddat och tvättat barn ;) sen vaknade jag av att Tony startade nått slags nys maraton mitt i natten och vid 06 var det då morgon här i huset. Tur att jag är så pigg och glad när jag inte får min skönhetssömn...kaffet verkar ge noll efekt idag också!

Idag kickar jag igång ännu en jobbhelg startar med 13-21,30 idag men innan blir det ett pass på helex med bästa Linda.

nu ropar Maja, dags att börja göra henne klar för dagis.

Av linda - 23 februari 2012 17:54

Maja blev stört förälskad i sin nya dress-Jag ska ha den på dagis imorgon mamma! Det var det första hon sa ;) mysigt... 

 
Av linda - 23 februari 2012 13:13

känslorna riktigt spritter i kroppen på mig när det är sånt här väder... hahaha!!!

två dagars ledig dessutom ;) så igår passade jag och Sandra på att dela på en flaska vin ;) första gången någonsin tror jag som det är alkohol med på en onsdag, men det var gott!


åkte in på stan en sväng igår och skulle shoppa lite till Majan, blev bara ett par svarta jeanslegging och t-shirt till henne igår och ett linne ,sport bh och ett par röda tygskor till mig ;) kännde mig inte riktigt nöjd med det så idag lurade jag med mig Tony till birsta... dagens shopping till maja: tre par byxor, en t-shirt, två linnen och äntligen en onepiece dress ;)  dagens shopping till mig: ett par ljusgrå jeans, ett par tränings byxor och ett linne ;)

det farliga med denna årstid är att jag får ett sånt sjukt shopping begär!!!! men det är härlig!


nu vet vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rensa garderoben, rensa förådet, städa??? måste göra nånting iaf... kanske stryka mina skjortor som jag aldrig använder just för att de måste strykas...

Av linda - 22 februari 2012 08:47

God morgon!

05,20 kom maja in i morse... men jag fick fortsätta sova ;) Tony klev upp.


Vi har iallafall en stor tjej här hemma nu, hon har sovit utan blöja sedan i torsdags, håller tummar och tår att det fortsätter gå så här bra... stor i en annan bemärkelse har hon också blivit, hon håller på att växa ur ALLA sina kläder nu så det är dags att fylla på och byta ut,

Dom vägde och mätte när vi var på bvc igår och hon väger nu 17,2 kg och är precis 100 cm, vilket innebär att hon följer sin kurva exemplariskt och hon ligger nästan två steg över medelkurvan ;p =stor tjej! 

 barnbidraget sitter ju på kontot så det får väl kanske bli en sväng på stan idag.

 

Men, först lite plock här hemma och ett pass på crosstrainern...


Av linda - 22 februari 2012 08:46

Maja blev fin i håret igår! hon är precis som gudmor... NOGA med luggen ;) 

 
Av linda - 21 februari 2012 22:13

Ja igår jobbade jag 7-21,30 träffade alltså inte Majan mer än då jag lämnade henne på dagis på morgonen :( men vi fick för första gången på tre år sällskap av henne i sängen inatt...vi har nämligen varit stenhårda med att hon ska sova i sin egen säng, just för att vi alla tre ska få så bra nattsömn som möjligt. Men, hon lurade oss ;) och jag måste säga att även om jag sovit som en kratta inatt så var det riktigt mysigt! jobb till 14 idag sen hem och tog en halvtimme på crosstrainern innan vi hämtade maja och åkte på bvc för rådgivning, hon är så hård i magen lillgumman att hon blöder då hon går på toaletten, nu ska vi prova lactulos och hoppas på att det blir bättre. att lämna bvc visade sig sen vara svårare än väntat, slutade med att jag fick bära ut en skrikandes Maja och det resulterade i att den planerade handlingen på ica uteblev och middagen som vi bjudit hem Erika på blev sallad från pizzan! salladen var ju riktigt god iaf och sen blev det en maffig semla från eclair!!! hur gott som helst och som jag väntat på denna dag, för man får nämligen inte äta semla innan semeldagen. sen kom ångesten över kalorierna och jag lyckades få med mig Erika på helex och sprang 5 km så nu känns det lite bättre då jag sitter här hemma i soffan igen,haha!

 

Dom ringde föresten från dagis innan vi hunnit hämta Maja idag och berättade att hennes armbåge hoppat ur led då dom skulle ta av henne vantarna :/ tydligen inte helt ovanligt att det händer på barn men jag har aldrig hört om det förut. tur fröken viste hur hon skulle få den att "hoppa" tillbaka.

nu ska jag gå in och pussa lite på mitt hjärta innan jag hoppar i säng!

 

 

***känns som att hon testar alla gränser som finns nu och att mitt tålamod gått och gömt sig, känns iallafall bra att min älskade vän och namne ( ;p) förstår sig på mig och försäkrar mig om att jag inte är ensam i världen om detta, betyder mycket för mig***

***

Av linda - 19 februari 2012 20:22

åååh vad man inte är van detta ;) varit helt slut idag faktiskt, men jag lyckades iallafall åka med Majan & Tony och mata fåglarna vid sidsjön ;)


Hade en riktig kanon kväll igår, lite fyller blev vi nog både jag och Linda :) började med bubbel och fördrink i matfors

mango caprinja.

 

kanske hur god som helst!

tog bussen in till stan vid halv nio och gick på invito och drack deras fantastiska daiquiri, blev några stycken innan vi fortsatte till casinot... avslutade kvällen på kebab city!!!    


imorgon vankas jobb 7-21,30 ;-/ så ikväll har jag lagat till några matlådor. Nu ska jag försöka få min dotter att sova,

brukar inte vara några problem men ikväll vill hon verkligen inte!


bjuder på en bild av Majan som äter revben :)

 

natti natti!

***

Av linda - 18 februari 2012 05:44

haha...positiv jag var igår ;)


måste ju skryta lite, har världens duktigaste tjej här hemma som varit torr nu två nätter och inte nog med det-hon kliver upp själv på natten och kissar, spolar, tvättar händerna och går och lägger sig ;) gör treåringar så??? utan att väcka mamma el pappa?

sovmorgon till 05,30 idag ;-/ bättre än 04,45!


har inte gjort annat än jobbat senaste tiden känns det som men i helgen är jag som sagt ledig!!! Vid tio kommer Jocke & Sandra och hämtar Maja och åker på drakborgen, som hon har väntat...då passar jag nog på att åka in på stan och utnyttjar min gulbonus från h&m - nya svarta jeans till mig!


Nu ska jag slå på kaffet och försöka vakna! God morgon!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards