Alla inlägg under mars 2008

Av linda - 24 mars 2008 21:15

nu är jag hemma igen från farmor OCH datorn fungerar igen ;) vi är ätit mycket mycket god mat -stek och mycket god efterrätt-kladdkaka m grädde och äppelkaka m vaniljvisp...väldigt gott men vi åt allihop så det stod ut genom öronen, men det brukar ju bli så när vi äter hos farmor.bäst av allt, jag har fått träffa Joline idag, (kusinbarn) 3 ½ månad vilken bedårande varelse! såå himla vacker... oj oj man blir ju alldeles förälskad! nu säger jag natti natti...

Av linda - 24 mars 2008 10:48

haha...min dator har pajat, så nu får jag skriva en jätte snabbis på jobbet,  hoppas tony lyckas fixa den tills jag kommer hem ikväll! jobbar till 16 och sen blir det påsk middag med tjocka släkten hemma hos farmor...ska bli kul, kusin vitamin kommer med lill bäbisen som jag inte träffat än (Jolie) ska bli kul, myspys! Jenny åkte hem igår (syster) har varit jätte kul att ha henne hos mig i helgen, träffas ju inte så ofta längre...men det blir väl så ju äldre man blir, ovh hon bor ju facktiskt i jämtland och det gör inte jag.... om ni inte visste ;) jaja nu ska man väl göra lite nytta igen...kram & hej

Av linda - 22 mars 2008 23:00

slut på påskafton...var ju ute på birsta idag på dan och kikade lite köpte en tunika som jag bara inte kunde motstå...skulle ju inte handla,men vad gör man när något bara ropar på en?! sedan blev det möbel IKEA och nu har jag kollat ut och räknat ut kostnaden för mina nya möbler som ska inhandlas...är såå less på det som redan finns här hemma så nu ska de bytas ut.:) efter birsta blev det korv & strips till middag hemma hos oss och lite yatzy... nu har vi precis kommit hem från erika & nicklas,jag,jenny,sandra erika och alec tog oss ett parti chicago, alec vann,grattis grattis! film time; solstorm ellet jumper??? någon utav dem...vet inte riktigt vad de är för filmer, men det märks väl. god natt mina kära och sov så gott!

Av linda - 22 mars 2008 12:10

11,30 blev jag väckt av ett sms från Sandra, har väl aldrig hänt förut att hon vaknar före mig...men jag hämtade ju Tony inatt från krogen så kl blev nog närmare 04 innan jag somnade och blev väckt vi 08 imorse av att ante ringde,då skulle han och tony och några till iväg och pimmpla,somnade väl om vid 09 igen. så jag var tröttis idag, men nu är jag vaken och pigg igen... har ätit frukost nu och ska hoppa in i duschen, birsta nästa! kram kram

Av linda - 22 mars 2008 01:08

vilken kväll!!! ok sandra -du vann på bowlingen, ok sandra -du vann yatzyn, ok sandra -nä nu får det vara nog ;) du är knäpp gumman, det var länge sen jag skrattade så mycket! en rundtur i sundsvall har vi också hunnit med ikväll, och både max & mc donalds driven-glass,lökringar och cheese burgare.alec-jobba hårt imorn nu och var trevlig mot kunderna gumman!

sandra-sov,sov,sov...natti natti vännen! jenny-love u...tack för i kväll tjejer har som vanligt haft en riktigt bra kväll ;) och till er andra säger jag: god natt och sov så gott!

Av linda - 20 mars 2008 21:35

nu är den här kvällen äntligen slut... det är inte så att det har varit mycket att göra eller att det har hänt något på jobbet och jag har jobbat med Sofia ikväll så det har varit bra, MEN, jag blir ju så jävla trött på kvällarna! och denna kväll är inget undantag, men Linda hade iaf bakat en jätte god kladdkaka och tagit med till jobbet - mums!!! tack så mycket! nu ska jag borsta tänderna och lägga mig... i morgon kommer jenny -äntigen! god natt & sov så gott!

Av linda - 20 mars 2008 12:15

vaknade vid  08 imorse till solsken och fågelkvitter, härligt...allt blir så mycket bättre,lättare och roligare när solen skiner! åt frukost med älsklingen och läste sundsvallan i lugn och ro och nu har vi varit ute på en lång promenad i det vackra vädret ;) promenerade på stranden på vägen hem, fortfarande mycket snö där men sanden har iaf börjat krypa fram. nu väntar jag på att syster Jenny ska ´ringa och berätta om hon kommer i kväll eller i morgon, lillasyster ska ju vara med mig hela helgen ;) det ska bli kul har ju inte träffat henne på hur länge som helst. men tyvär jobbar jag ju ikväll och i morgon bitti så...vi får väl se när hon bestämmer sig för att dyka upp. nu ka jag ta en dusch sen ska jag äta lite lunch. kram & hej...

Av linda - 19 mars 2008 22:53

nu har ännu en onsdag lidit mot sitt slut, ännu en av dessa heliga onsdagar =) Grey´s hos erika med tjejerna som vanligt, men ingen birsta med     Linda H  tyvär! men kanske nästa onsdag?! ja och som vanligt så hade vi massa gotta att stoppa i munnen även denna onsdag, fast idag mer än någonsin tror jag...såå mätt att det står ut genom öronen, lika mysigt som vanligt har vi haft! innan vi åkte till erika så spelade jag och sandra lite yatzy -sandra vann,men det bjuder jag på ;) jag vann ju biljarden igår,hehe... men nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna så jag säger god natt & sov så gott!


ps:vi har ju tjatat på alec att hon måste börja skriva i sin blogg och hon lovade att gör det inatt,kommer du ihåg det nu gumman?!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards