Alla inlägg under februari 2008

Av linda - 19 februari 2008 17:30

tog mig till HELEX 9,30 och mötte upp Linda vi solade och tränade och halvtolv mötte vi upp "killen med bilen",ja eller hon blev nog närmare kvart i tolv... så han verkar ju inte kunna klockan heller, men nu är pappren skriva iaf! så nog om det. körde hem Linda och sen mig själv :) åt duschade och pratade lite med Tony,vid 14 kom jag på att det var min tur idag att ta med frukt till sluta-röka-kursen som började 15,00 iväg till affären och sen var jag ju bara tvungen att åka till birsta och köpa dom där jeansen som jag hittade igår. väl inne på VILA där mina jeans fanns så kunnde jag ju inte bestämma mig för vilket par jag ville ha, så jag kom därifrån med två par

-äntligen nya jeans och två par dessutom... undrar vad Tony tycker egentligen?! men men... ok 14,40 tillbaka till stan och kursen.

nu är jag hemma igen och har ätit, mätt och belåten och ganska nöjd!


Tony har fastnat vid tv-spelet och jag här vid datorn, sällskapliga vi :) ska gå och kramas lite på honom nu...

Av linda - 19 februari 2008 07:55

trött trött trött...har det varit fullmåne inatt eller? jag som aldrig brukar ha problem att sova har som längst samma hängande inatt sovit från jag la mig 24-02 sen har jag bara sovit några min åt gången så när kl var runt 03,30 kev jag upp och såg på film. somnade väl om kanske runt 06-06,30 och 7,30 ringde kl, trött! om en timme ska jag åka och träna så jag piggnar väl på mig då förhoppningsvis :)

Av linda - 18 februari 2008 20:56

Av linda - 18 februari 2008 19:21

riktigt stolt är jag över mig själv... jag har nämligen varit i birsta med Linda hela dagen utan att göra av med några pengar, okej 30 kr inne på IKEA d tycker inte jag är några pengar och 70 kr på birsta city... hittade ett par jeans på VILA som jag hoppas finns kvar till löning dom satt ju som en smäck! :) vad har vi mer gjort idag då... jo,jag var och lämnade sjukintyget till chefen som inte var riktigt nöjd med min sjukskrivning ;/ men men, sen så gjorde jag klart mitt tvättstuge schema och när jag var nöjd och räknade ut tiden så hade jag för det första två hela dagar förmycket,hur d nu gick till?! när jag hade tagit bort två dagar så hade jag fortfarande nästan 12t för mycket ändå :) så schemat mitt blev nog väldigt bra till slut :) annars brukar det vara för få dagar el för lite tid. sen åkte jag och Linda å tränade -för hon är ju äntligen frisk,började bli lite tråkigt att träna själv, och jag sprang hela 20 min på löpbandet och det har aldrig hänt förut! riktigt stolt och vi båda ökade 5 steg på motståndet på cyklingen även då riktigt stolt! det har alltså varit en bra dag idag, nu har jag ätit toast & drukit te, mums! hade tänkt städa nu men vet inte om jag orkar längre, vi får se!


just ja,att till lägga; han ringde idag "killen med bilen" två dagar för sent men ändå... vi ska träffas imorn 11,30 JAG ska åka in till stan och möta honom och dyker han inte upp med papperen då så får han nog ordna det här med försäkringar och grejer bäst han vill...


tack för mig... 

Av linda - 17 februari 2008 20:01

okej då... killen jag backade på, han skulle ju komma hit d är ju schyst, så slipper jag åka nånstans för att skriva dom där papperen...bara de att han skulle komma igår och han har fortfarande inte hört av sig! jaha, visst okej lite ödmjuk får jag väl vara men om han hade ringt iaf... vill ju få detta ur världen så man slipper tänka på det mer och det var andra gången som vi hade betämt och som han inte lämnade återbud -arg!


pratade med mamma nyss,hon och syster var på leonberger specialen igår och det hade gått bra för våra hundar king & aya, men d visste jag ju redan!

jag ska ta och åka upp dit till jämtläningarna :) nästa helg, hela syskonskaran ska dit så det blir kul...längtar!

annars har det inte hänt speciellt mycket spännande idag,har väl sett ungefär 15 avsnitt av law and order, ätit 1 kg godis och en 1/2 l glass... i brist på annat på annat att göra. men min tränings kompis Linda känner sig äntligen lite kryare,så i morgon kör vi igång igen.


kram och sov så gott...

Av linda - 16 februari 2008 13:44

imorse när jag klev upp och skulle koka kaffe så insåg jag ganska snabbt att det var slut...paniiik, hur gör man utan kaffe på morgonen?  te...nej, nähä men då tar vi och storstädar lägenheten istället, d första man gör när man vaknar... pucko! okej det blev rent å fint iaf,men tom katterna idiot förklarade mig och när jag var färdig fanns det fortfarande inget kaffe, provade en mango som fanns i fruktskålen men den smakade skit... så d var bara på med kläder och pallra sig iväg till affären i halkan eftersom Tony har bilen, nä jag bröt inga ben och det var ganska skönt med friskluft och när jag kom hem hade jag både kaffe och två nya mango -som smakade bra dessutom. nu när jag har druckit ungefär 5 koppar av mitt goda kaffe :) och kl snart är 14,00 så är jag änligen redo för frukost och en dusch!


Av linda - 15 februari 2008 20:35

 8,15 klev upp, kaffe

10,30 frukost, mer kaffe

11,15 duscha

12,00 till pappa & fyller på olja & kylarvatten i bilen, kaffe

14,00 tvätta bilen

15,00 handlar,hem tar en smörgås ochkaffe

15,30 se en film och dricker lite mer kaffe

18,00 middag, kassler

20,00 Tony tittar på; på spåret...helt inne i tv:n -boooring! går lixom inte att prata med honom när han är så inne i ett program som nu...jag fattar ingenting :)  äter glass ist... mycket bättre.

imorgon kommer iaf killen som jag körde på hit och ska skriva pappren med mig, har ingen aning om hur man gör så jag hoppas han vet.

Tony har andra delen på fotbollskursen imorgon: spelförståelse är den andra delen, han ska vara 7,00 i timrå... tråkigt, hela lördagen blir han borta. men jag är väl inte så rolig ändå nu för tiden, är ju så trött jämt!  ja ja... nu ska jag krypa ner i soffan igen. 

                                             bye bye...



Av linda - 14 februari 2008 22:30

det gick väl ganska bra på vårdcentralen idag, fick träffa en väldigt  snäll doktor som lyssnade på mig, han sjukskrev mig helt fram till mars sen halvtid till april... det känns facktiskt bra så här i efterhand. även om jag kommer sakna alla mina fantastiska arbetskamrater :)


Sandra fyllde ju år idag så vi var där en sväg på em och gav bort ett fiskespö så hon slipper sitt stora gäddspö till sommaren, sen hem till te och soffan igen... hade ju väntat att killen vars bil jag backade in i i lördags skulle ringa idag, vi hade bestämt så, men inte...kanske imorn, så vi kan skriva skade anmälan och få d ur världen. 

och så vill jag önska Johanna lycka till imorn!

hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag! kram på er...

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards