Alla inlägg den 26 januari 2009

Av linda - 26 januari 2009 19:01

Älsklingen min trodde att han åkt på magsjuka i morse men jag tror inte att det är det för han har inte kräkts något och nu sitter han och äter hamburgare, så jag tror bara att magen ville strejka lite idag ;p

 Var på stan och drack en kaffe och åt en räkmacka med Linda  på eftermiddagen åh det var riktigt trevlig... för det var ju inte direkt igår vi träffades, kom fram till att det faktiskt var nästan två månader sen. hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång!


Och så kom jag hem och mamma ringer och berättar att hennes snåla man inte tycker att hon behöver åka till mig på lördag när jag fyller år, utan att det räcker med att hon ringer... och så frågar hon om jag pratat med Sophie så jag vet att hon kanske inte kommer i veckan?!??? näe, jag pratade med henne igår och då skulle hon kolla hur bussarna gick hit, men tydligen så kommer inte hon heller... skitsamma jag ska ringa till de andra också och säga att inte dom behöver komma heller.


***

Av linda - 26 januari 2009 12:32

hm, våran dator la av här för några dagra sen i fredags tror jag det var... sjukt vad avskärmad från omvärlden man kan känna sig utan dator. nu är den inlämnad på expert och jag sitter nu vid våran jätte gamla stationära dator som vi fick koppla in igen.

men vad har då hänt sen sist?  i fredags åt jag lunch med Sandra och Alec på charm, riktigt god pasta... och när vi var på väg så kom Stella och Henke åh skulle äta lunch så vi satt kvar och drack en kopp kaffe med dom... om någon hade sagt till mig för fem år sen att det skulle gå flera månader mellan gångerna jag och stella sågs så skulle jag trott att dom var tokig... men så har det tyvär blivit ;(  sen på kvällen blev det Tacos i Erikas nya lägenhet med tjejerna ;) inte dumt inte dumt! Lördag bar det iväg till Orrsjön med Marie & Seppo för lite pimpling, jag gav dock upp runt 12 och åkte hem och hämtade upp de andra vid 2... tre fiskar blev det ;) på em/kvällen blev det hockey,körslaget och lite kortspel...det blev en lååång dag för mig (men trevlig) och det fick jag igen igår då jag låg i soffan och slumrade mest hela dagen -gammal jag ;p  Nu ska jag ta och dammsuga lite tror jag... kram och hej!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards