Alla inlägg den 5 februari 2009

Av linda - 5 februari 2009 18:40

Idag har jag inte gjort nå speciellt mycket alls, vet inte vart dagen har tagit vägen? Erika har iallafall varit här på en kopp kaffe och några bregottkakor ;) nu ligger jag och ser på sex and the city, är på säsong 2 avsnitt 11 ;p tog en liten paus bara... ska väl snart ta mig tillbaka till min underbart sköna säng och fortsätta titta.


Igår kväll var vi ju inne hos grannarna och spelade plump och kryp casino riktigt trevligt fast med ett lite mindre trevligt avbrott...efter en timme ca så kom Ante över och ville vara med och vi fortsatte spela men efter ett tag så började mina ögon klia, mitt ansikte bli rött, näsan började rinna och jag blev kvav i halsen... kunde inte förstå vad det var, tills Ante kom på att han hade ätit jordnötter innan han kom till oss ;/ så det räckte att han inte hade tvättat av händerna innan vi tog i samma kortlek, det är förjävla jobbigt att vara så allergisk! när älsklingen och jag kom hem så fick jag utslag på mina armar och på bröstkorgen också, så vi har inte sovit så bra i natt eftersom att jag var livrädd att jag skulle somna och täppa igen helt i halsen och inte vakna ;(

Så idag tog jag tag i saken och ringde VC för att få ett nytt recept på en "injektionspenna" & betapredd (elr vad d heter, som jag fått utskrivet vid min senaste riktiga allergichock, men dumt nog inte hämtat ut så receptet har blivit gammalt) men ssk på VC var inte så samarbetsvillig utan jag fick höra att sånt skriver vi inte bara ut och det var ju dumt att du inte hämtat ut det tidigare... JA JAG VET! så vi får väl se vad som händer, jag skulle åter komma i slutet av nästa vecka, -för hade jag väntat så länge så kunde jag väl vänta lite till!!!! det kallar jag service...käring!

Jaja, nu är det ju ny kväll och jag lever än ;) tror jag ska ta mig en mango och krypa ner i sängen igen.

kram och hej!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards