Alla inlägg under januari 2009

Av linda - 22 januari 2009 20:10

Emil fräser fortfarande och reser ragg åt Ida och det är två dagar sen hon steriliserade sig, hur länge ska fjant emil hålla på så då? han har inte ätit knappt en tugga heller....


Idag har jag tömt garderoben i hallen och flyttat ut städskåpet dit ifrån lilla sovrummet och i lilla sovrummet har nu mer bäbisens kläder fått en egen garderob ;) nu måste vi bara tapetsera om där så vi kan göra iordning rummet tills sprattelgubben våran kommer ut.

När det var klart så åkte vi och köpte pimpelspö tills på lördag då det blir en dag på Orrsjön, hoppas bara att det väntade snöovädret inte kommer,för tänk er: solsken,några minusgrader, varm choklad & ostmackor...och fiskelycka såklart!


Just nu visas hockey på tv:n hemma hos oss och det hörs vill jag lova ;) med två fantaster brevid mig i soffan, men det är bra att pojkarna har nått att roa sig med ;p


I morgon blir det lunch med Sandra eftersom att hon i morgon em lämnar oss och åker till mor sin och sen åker dom till varmare länder... lite avundsjuk ;/ men man måste ju få säga hej då eftersom det dröjer ungefär tre veckor innan man får se henne igen -men du är så värd den här resan gumman.


(Emma, du följer väl imorn kväll? inte lika kul annars)


näe nu ska jag försöka vara lite social med dom här hemma, kram & hej!

Av linda - 21 januari 2009 18:40

Ja idag bar det iväg till birsta med Emma igen, köpte korglådor till bäbisens garderob och nya lakan och Emma köpte ett alternativ till byrå till Albins rum, riktigt fiffigt ;p en lunch på charm blev det också innan det var dags för barnmorskan, idag var emma stand in för Tony ;) som var hemma med våran Ida, så nu har stumpan min fått höra hjärtljuden ;D  släppte sen av henne på jobbet innan jag åkte hem till älsklingen min, nu har vi sett på film och jag tror det lutar åt ett bad för min del... badkaret och jag är kompisar vi ;p

ska bara ringa mamma först och fråga om jag och Emman är välkommna på lördag... kram och hej!

Av linda - 20 januari 2009 14:56

Nu är lillpuppa min steriliserad, hon ligger just nu helt groggy under sängen i lilla sovrummet ;( stackars liten... undra hur länge det kommer göra ont?!



Emma och jag köpte lunch med oss från grillen idag och sen blev d kaffe och kaka, lite underhållning iallafall... för det är ett mysterium hur jag ska kunna hålla mig vaken tills  ikväll, har ju nämligen bara sovit 24-02,30 inatt och det är för mig alldeles för lite, någon som har nått förslag?


Av linda - 20 januari 2009 09:35


Vecka 32 - 20 jan - 26 jan 2009
Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Av linda - 19 januari 2009 22:46

Nyklippt & nyfärgad och mätt åh belåten på kladdkaka ;) och nu även nyduschad och klar för sängen. imorgon bitti ska jag med min lilla Ida till vetrinären för att sterilisera henne,stackars lillpuppa min... men vi vill ju inte ge henne p-piller resten av livet heller eftersom att dom får tumörer av det, det går nog bra imorn. 


Bokade nästa tjej kväll tills på fredag,då blir det tacos i Erikas nya lägenhet ;) gott gott! längtar dit...

nu säger jag natti nati!

Av linda - 19 januari 2009 17:43

Idag har vi varit ut på Peugeot i birsta där vi köpte våran bil, vi var där eftersom att bilen har börjat rosta på skärmarna ;) sååå glad för det! försäljaren där verkar inte så sugen på att ta på sig att laga detta heller... så vi får väl vart detta slutar.  sen var iväg och handlade lite och jag köpte en till hårfärg,nu har vi precis ätit middag och ikväll kommer Erika hit och klipper och bättrar på färgen så jag blir fin ;p OCH så blir det såklart kladdkaka m grädde till kaffet då... undra om resten av mina tjejer gör oss sällskap??? alec, emma, sandra kommer ni? nu ska jag ta och lägga omkull mig en stund innan det är dags... kram och hej!

Av linda - 18 januari 2009 18:28

Ja då är jag hemma igen då efter en lugn & skön helg i jämtland och på vägen hem idag så fick jag världens sladd på bilen däcken bara släppte från vägen, lite halt på de jämtländska skogsvägarna.  Men nu är jag hemma igen och har ätit middag med älsklingen och lillebror innan vi körde broder till härnösandsbussen. Känner mig lite klen tror nästan jag håller på att bli sjuk, hade jätteont i hals och huvud hela natten och nu så är det sådär konstigt i halsen och kroppen som det brukar vara innan man blir sjuk       

;( hoppa att det inte blir nått mer.


Och... jag har färgat håret idag ;D ÄNTLIGEN! men trots att vi använde tre förpackningar hårfärg så blev det nån miss, så jag måste ta och köpa en till imorn och bättra på lite och sen be Erika om en klippning ;p men guud vad skönt det känns!

näe nu ska jag ta  och krypa ner i soffan, bye bye

Av linda - 17 januari 2009 22:29

ja vad hände den här dagen då? inte så mycket, mamma kom väl hem runt 17,30 och då åt vi middag sen vilade jag en stund innan jag och bror åkte för att köpa efterrätt och höll på att köra på ett rådjur... stackarn blev nog livrädd. sen har vi bara myst framför tvn hela kvällen, vi har kollat på P3 guldgalan - heja Håkan Hellström!!! han är bäst ;) skulle färga håret idag också men jag har inte ens orkat ge mig på det idag ;p det får bli imorgon bitti, har med andra ord haft en riktig slöardag idag, men det måste man väl få ha ibland?! nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite skvaller innan jag slår igen mina ögon, natti natti!

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards