Alla inlägg under januari 2009

Av linda - 13 januari 2009 11:58

ÄNTLIGEN är hallen klar, tog liiite längre tid än planerat... vi började i lördags och var färdiga igårkväll, hade det inte varit för den hemska mönsterpassningen så hade det gått betydligt snabbare, men fint blev det ;P  Tack tack mor & far för all hjälp! Så nu sitter jag här med en ny och fin hall och funderar över vad mitt nästa projekt ska bli ;)  omtappetsering av lilla sovrummet, blivande barnrummet... men utan mönsterpassning denna gång. Sov till strax efter 11 idag och det var nog välbehövligt, känner mig som en helt ny människa, så nu ska jag ta och bädda rent i sängen ta mig en dusch och sen är tvättsugan bokad... och ikväll ska jag och älsklingen min på informationsträff på sjukhuset om förlossningen och sånt, spännande spännande ;p

Av linda - 10 januari 2009 11:38

just nu sitter jag i fotöljen och tittar på Tony & pappa som slipar väggarna i hallen ;) alltid lika kul att se andra jobba... sen ska det målas i taket och tappetseras om :p nu ska det äntligen bli lite ljusare i våran hall. pratade med mamma för en stund sen och hon och min älskade lillebror kanske kommer hit kväll och sover över, bror till imorn och mamma tills på måndag ;D hoppas hoppas hoppas! annars kommer mamma själv imorn, men hjälp mig att hålla tummarna på att dom kommer idag.


har inte sovit nått mer inatt heller, har haft förvärkar i stort sett hela natten... det började igårkväll. Jag har ju läst att man kan känna av förvärkar redan nu men eftersom man inget vet om hur det ska vara så blir jag ju såklart orolig, vill ju att h*n ska stanna i magen några veckor till ju. men h*n rör ju på sig för fullt och det känns ju betryggande iallafall ;) blir det inge bättre ikväll eller inatt så får jag väl ringa upp på förlossningen som ett annat nervvrak och ställa massa konstiga frågor.

hoppas jag slipper...


nu är jag hungrig igen, åt ju frukost för 2 ½ timme sen så nu är det väl dags att fylla på en gång till ;P  bäst jag går och stoppar nått i munnen. kram & hej!


Av linda - 9 januari 2009 11:34

det är såå skönt att sova ut på morgonen, sov ända till nio både igår och idag och det bästa av allt är man kan ligga och dra sig hur länge man vill ;) men jag är inte så pigg idag ändå, sov som en kratta inatt, hade en sån sjuk huvudvärk och ont i både rygg & mage... så jag låg och vred åh vände på mig halva natten. idag blir nog en slappar dag på hemmaplan ska nog inte göra någonting alls faktiskt... kram & hej!


Men visst är det ett underbart väder ute idag!?

:D

Av linda - 8 januari 2009 17:51

jag tror snart att jag får flytta ut till birsta, har varit där idag igen... den här gången med Sandra och Erika, gjorde några småfynd idag också ;p kommer bli dyrt det här. pappa var här idag och skruvade upp några krokar till våra badlakan och en förvaringsgrej som hänger på väggen, så nu är väl badrummet i stort sett klart, men det blev ingen tappetsering idag dock, vi flyttade fram den tills på lördag och det går väl lika bra det ;) Så nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem med middag från grillen, riktigt lata idag och orkar inte laga middag...


sprattelgubben (som vi inte vet är tjej el kille ;p) håller på och slår kullerbyttor i magen på mig idag, det är så häftigt när hela magen rör på sig... tänk att det faktiskt är en liten bäbis i min mage nu, sjukt... men helt fantastiskt ;D

Av linda - 7 januari 2009 13:12

nu har jag äntligen jobbat min sista dag på minst ett år och nu ligger jag i soffan och väntar på pappsen som ska komma och hjälpa sin kära dotter att sätta upp skötbordet på badrummsväggen. sen ska vi åka och köpa tapetlim så vi kan tappetsera hallen imorn ;p härligt härligt... och det bästa av allt är att nu kan jag ägna all min tid och energi till att greja här hemma ;D och komma på massa sånna konstiga saker som bara måste göras på en gång, Tony & pappa blir tokiga på mig...men det är det värt!

Av linda - 6 januari 2009 19:55

Den här dagen har jag spenderat med Emma & Albin i birsta och gjort många fina inköp... jag har bla köpt madrass till spjälsängen och spjälsängskydd, små handukar, en badhandduk, en mobil med nallar att ha ovanför skötbordet,en liten sänglampa, lakan & sängkläder och lite mer smått & gott så nu har våran sprattelgubbe det mesta som behövs tills h*n kommer ut ;) nu ligger jag och älsklingen och ser på andra Arn filmen, (tog en liten paus nu bara.) imorn jobbar jag sista dagen 7,15-12,15 sen ska jag bara vara hemma och mysa på och ordna till bäbisrummet ;p känns himla skönt måste jag säga... kram och hej!

***

Av linda - 6 januari 2009 11:12

Du är på dag 204 av 280. (72,9%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 23 mar 2009
Du har 76 dagar kvar till förlossning


Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

Av linda - 5 januari 2009 14:50

igår var jag ledig och jag och emma tog en sväng ut till birsta, vi började på baby proffsen där jag fick ett litet reklam paket och en blöjhink -kan ju vara bra att ha så man slipper blöjlukten och så köpte jag en snuttefilt ;p fick en bitring av emma också. Rusta nästa eftersom jag hade råkat se att dom skulle ha REA på tapeter där...och det hade dom, hittade nya tapeter till hallen våran som just nu är på tok för mörk och emma köpte nya tapeter till sitt kök ;) rusta tapeter för 39 kr rullen får duga till våra lgh som Din Bostad äger och vägrar tappetsera om i! inne på Birsta city blev det lunch klädshoping och en fika på det och sist men inte minst en snabbtur inne på Stadium innan vi styrde hemmåt. när jag kom hem igen hade min älskade sambo städat och gjort så fint -han är ju BÄST! jag springer runt i birsta och han är hemma och städar... PUSS! senare på kvällen kom Alec & Erika på besök och med sig hade Erika kladdkaka,glass,grädde och julmust, hur skulle man överleva utan kladdkaka & grädde???? ja, utan er också då ;p


Idag har jag jobbat 7-11,30, min näst sista dag... ledig imorn och på onsdag jobar jag 7,15-12,15 -min sista dag :D

och imorn är det bara 10 v kvar innan våran lilla sprattelgubbe ska titta ut... guuud vad jag börjar längta nu!


här kommer nya bilder på min växande mage och en bild på mosters älskling också, kram och hej...

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards