Alla inlägg under januari 2009

Av linda - 17 januari 2009 13:29

Tråååkigt.... sitter i soffan med broder och hans älskling Mixtra (en baset hound) brevid mig, han kollar på nån B-film på norska kanal tre och jag läser lite bloggar men det är ju nästan ingen som skrivit nått nytt, mamma är på uppfödar utbildning hela dagen så hon kommer väl inte för än närmare sex så vad ska man sysselsätta sig med här ute på landet??? har iallafall ätit en jätte god mango alldeles nyss ;) det är väl ungefär det roligaste som hänt idag... Emma -ta med dig Albin och kom hit!

Av linda - 16 januari 2009 21:31

Vaknade 8,30 imorse eller snarare blev väckt av mamma när hon kom in och tjoade åh drog upp rullgardinen... lite småsur drog jag täcket över huvudet, ända tills syster kom in med världens vackraste OCH gladaste Alicia -hon är ju helt underbar mosters älskling! frukost och en snabb sminkning sen bar det iväg in mot civilisationen (stan) släppte av mamma hos tandläkaren och vi andra åkte på barnens hus och inhandlade lite småsaker... körde sen hem familjen börjeflo/persson till krokom och mamma åh jag tog oss en fika innan vi plockade upp broder på tåget.

nu har vi ätit middag och sitter och myser i soffan med popcorn & choklad, men det är väl snart läggdags för pensionären Linda ;)


jag fick en gravidgördel (eller vad d heter) av mamma idag och det var nog det bästa köpet någonsin, har ju vant mig att knappt kunna gå 10 m innan ryggen håller på att gå av men med den på så gick jag inne på affären utan problem ;D eller ja... det var som att komma till himmelriket!!! Tack mamma!

Åh just ja, min Emma har skaffat en blogg ;p  -Det var på tiden gummsan. kram och hej...

Av linda - 15 januari 2009 18:37

hej hej, det blev jämtland för mig idag, älsklingen körde mig till borgsjö där min kära moder hämtade upp mig. så nu är jag i svenstavik med familjen och min syster,Andreas och deras Alicia eller -mosters älskling om jag får be ;p är också här, så gissa om jag har gosat och pussats... nu är det det middagsdags och jag är HUNGRIG ;) så bye bye!


(25 grader kallt ute,undra vart detta slutar?)

Av linda - 15 januari 2009 10:28

Åka till Östersund eller stanna hemma i Sundsvall?????? Aaahh, beslutsångesten är enorm... hur ska jag göra?

Av linda - 14 januari 2009 21:40

Fick med mig Tony till birsta idag men inte till ica maxi, men det blev nya gardiner till sovrummet och en ny matta till hallen + lite annat smått & gott, köpte ldb:s serie för ansiktet-har hört så mycket bra om den så det är väl värt att prova ;) ja så har vi varit på den första föräldrargruppen idag... det gick väl bra,lite avslappning och så fick vi se en film, bitar från olika förlossningar -ajaj! vet dock inte om den här träffen gav oss något??? nu sitter vi och kollar på Lars Winnerbäck på ettan och han är ju bara BÄST! men nu ska jag ta och lägga omkull mig, natti natti

Av linda - 14 januari 2009 11:57

Det blev sovmogon rejält idag ;) eller jag var ju faktiskt upp och åt frukost & läste tidningen vid kvart i sju sen kröp jag ner under täcket och somnade om till för en liten stund sen...skööönt! och vad ska man hitta på idag då? ska nog ta och byta gardiner i köket iaf, har inte orkat göra det än, ska se om jag lyckas få med mig Tony och storhandla på ica Maxi, tveksamt då det är bland det värsta han vet... får muta med nått ;p  och ikväll ska vi på första föräldrargruppen på mvc, är lite kluven över det, tycker att sånna träffar kan bli lite jobbiga & pinsamma... men vi har ju inte varit där än, det kanske är jätte bra, vem vet?! först och främst -NU, en kopp kaffe till mig! kram och hej

***

Av linda - 13 januari 2009 21:49

Emma och Erika var här och fikade förut och vi hade som vanligt mycket att skratta åt, kom in på den gamla goda tiden ;p herre gud vad minnen vi har, ibland saknar man faktiskt tonårstiden och "the family" men nu är man ju inne i en ny fas i livet som inte heller är så tokig, informationsträffen gick bra, mycket onödigt men mycket bra också ;) nu blir det soffan nästa, kram och hej!

Av linda - 13 januari 2009 12:16


Vecka 31 - 13 jan - 19 jan 2009

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards