Alla inlägg under februari 2009

Av linda - 23 februari 2009 13:56

Har ätit lunch med min kära gamla jobbarkompis Jeanette idag på Mias i njurunda, varsin kycklingsallad och massa skvaller blev det ;) det var på tiden för det var inte direkt igår. Nu har jag precis pratat med försäkringskassan om min havandeskapspenning för jag skulle höra när dom tror att jag ska få mina pengar,(eftersom räkningarna ska betalas denna vecka) men hon kunde inte se hur långt dom kommit med mitt ärende... men handläggningstiden var ju 5 veckor så kanske nästa vecka ;) KUL!!!! det är väl bara att sätta sig och ringa runt till alla ställen som vill ha betalt av mig och berätta den glada nyheten att det kommer bli lite försenat... Ååh vad jag önskar jag vore rik, så man slapp sånt här!

Av linda - 22 februari 2009 17:45

Idag har vi flyttat in datorn från barnrummet till vårat sovrum och flyttat lite hyllor, så nu är det också klart,efter det kom Linda och drack kaffe och jag fick en födelsedagspresent i efterskott ;) och jätte fina tulpaner... tycker om presenter jag! Nu har vi precis kommit hem efter att ha hämtat Sandra på Alnö och köpt middag på max... imorn blir det lax, nånting nyttigt måste vi väl äta, pizza igår & hamburgare idag ;/ känns lite sådär. jaja, roligare än så blir det inte ;p nu ska jag lägga omkull mig en stund, kram och hej!

Av linda - 21 februari 2009 16:56

Possitivt: Mitt kök är rent & fint!

Negativt: Blir ingen kaffe med Erika idag heller, idag var det hennes tid som inte räckte till ;(

Possitivt: Emma & Albin kommer och fikar istället

Negativt: hade hoppats få höra Erikas och dom nya demo...

Possitivt: Alec var precis här och lämnade en väska som jag kan packa i till förlossningen.


Nu har vi en pizza i ugnen som inte alls ser tokig ut ;) börjar på att kurra i magen nu!

Av linda - 21 februari 2009 12:49

Igår blev det filmdag, jag såg Patrik 1,5 den var väl ok och så såg vi den där nya med angelina,kommer inte ihåg vad den heter men den var bra...sjukt bara att den är baserad på en sann historia! Nu håller jag på att skura köket, såg att ugnen var skitig så jag började med den och nu har jag tagit nästan alla skåp också tog en liten lunch paus nu bara, sprattelgubben behöver ju mat ;) Tony är på träning så jag får väl passa på då annars säger han bara åt mig att ta det lugnt ;p sötis... I eftermiddag blir det en kaffe med Erika annars har jag inte så mycket mer på dagens schema, men å andra sidan så orkar jag inte så himla mycket nu mer heller.



jag hade ett långt samtal med en kär vän igår och du,-det ordnar sig, det är bara en down period nu, promiss u ;)


Av linda - 20 februari 2009 21:28

Ni som härmed blir utmande skall omedelbart nedskriva de fem (5) äckligaste

maträtter ni vet. Samtidigt skall ni kommentera de rätter som

utmanaren skrivit ner d.v.s mina.

Utmana sedan fem av era stackare i bloggvärlden.

Linda som utmande mig, hon gillar absolut inte detta:

1.mat med kokosolja i

2.mat med jordnötsolja i

3.ost kaka

4.rött kött


Vad tycker jag om hennes lista då..?

har bara ätit en rätt med kokos olja i och den var god, att hon inte gillar mat med jordnötsolja i känns ju därimot skönt så slipper jag oroa mig om hon bjuder på middag nån gång ;p ostkaka m hallonsylt & grädde är nog bland det godaste jag vet Och jag vill ha mitt kött väl stekt!


Vad är det äckligaste jag vet då?

1. bruna bönor

2.surströmming

3.pulvermos

4.gorgonzola

5.fläskkarré



Jag utmanar:

1. Emma

2. Sandra

3. Erika

4. Stella

5. Anna

Av linda - 20 februari 2009 11:04

gud va skönt att ha en dator från detta århundrade ;) så man slipper sitta en timme för att öppna en internettsida. vad ska man göra idag då? känner mig lika rastlös som lilla lillen som vandrar fram & tillbaka i lägenheten och skriker... måste hitta på nått. kram & hej!

Av linda - 19 februari 2009 17:56

...en långlunch med Emma E idag och hennes lilla Hugo som inte var så liten längre ;p snart ett år, det var riktigt trevligt att träffa henne igen för det var ju inte igår direkt.  Sen ringde Tony och berättade den glada nyheten att vi får ut en ny dator på försäkringen,så hem, hämtade honom, ut på expert och där får vi veta att vi skulle få ut en likvärdig dator vilket blev en mycket bättre eftersom utvecklingen har gått bra mycket framåt på tre år ;) vi grät inte direkt! Efter expert åkte vi på babyproffsen och köpte en bilbarnstol, en som bäbisen kan växa i och ha så länge h*n åker bakvänd, så nu är det klart iallafall och det känns ju rätt skönt. På vägen hem plockade vi upp min Emma på tomte och hon var ganska less och slut efter en dag på jobbet... släppte av henne hemma och iväg till Tonys dotter som fyllt år, där blev vi bjudna på smörgåstårta och gräddtårta ;) OCH nu är vi äntligen hemma. skulle ju ha tagit en fika med Erika också men tiden räckte inte till ;( imorn kanske...


Pratade föresten med mamma förut och Emil & Ida har fått träffa tre av hundarna och det hade gått ganska bra, hundarna är ju van med katter men mina älsklingar har ju aldrig sett en hund i hela sitt liv... men dom är så modiga så ;) 

Av linda - 19 februari 2009 10:01

...och varit till barnmorskan, hjärtljuden låg på 135-140 slag, fundusmåttet hade ökat 1 cm till 34 cm och bäbisen hade fixerat sig nu ;) så det är väl därför jag har haft så ont rätt vad de är. Nu ska jag lägga mig och vila en stund och vid 12,00 ska jag in på stan och möta Emma E min kära gammla klass/arbets kompis för en lunch date.

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards