Alla inlägg under februari 2009

Av linda - 7 februari 2009 11:43

Igår kväll när vi skulle sova så låg vi som ett gammalt par, jag låg och tittade på sex and the city och Tony låg med sport tidningen och plockade ut en tippsrad,det var så gulligt så ;)  Vaknade vid åtta imorse men låg kvar och myste till nio och då åkte älsklingen på affären och köpte nybakat bröd till mig... Nu har jag varit ute med Emma och Albin på en liten promenix i kylan,men det var skönt och välbehövligt. i eftermiddag ska vi(Emma&jag) åka och titta på hundvalpar ;) mysigt, men jag kommer aldrig lyckas övertala Tony att skaffa hund... men det förstår jag, han är ju hundrädd ;(  Nu måste jag försöka göra något åt den här otäcka halsbrännan som har börjat smyga sig på... har klarat mig från den enda fram till för ett par dagar sen, den är hemsk!!! någon som har nått förslag på hur man kan bli kvitt den?




Jag brukar också titta på karlavagnen och tänka på dig ;p

Av linda - 6 februari 2009 17:28

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon,vaknade av ett sms från Erika vid kvart i elva och gud vad skönt att sova ut! har bara tagit det lungt i dag med, var upp till pappa på en kopp kaffe förut och lämnade spjälsängen och några hyllor där som ska målas vita. Nu måste vi bara köra 90 sängen på tippen och de andra sakerna i lill rummet till Tonys pappa och flytta in datorn till vårat sovrum, sen blir det förhoppningsvis tapetsering till veckan.

grillad kyckling och ris blir våran fredagsmiddag och sen får vi se om det blir lite kortspel hos grannarna eller om det blir soffan och en film?!

kram och hej!





Av linda - 5 februari 2009 18:40

Idag har jag inte gjort nå speciellt mycket alls, vet inte vart dagen har tagit vägen? Erika har iallafall varit här på en kopp kaffe och några bregottkakor ;) nu ligger jag och ser på sex and the city, är på säsong 2 avsnitt 11 ;p tog en liten paus bara... ska väl snart ta mig tillbaka till min underbart sköna säng och fortsätta titta.


Igår kväll var vi ju inne hos grannarna och spelade plump och kryp casino riktigt trevligt fast med ett lite mindre trevligt avbrott...efter en timme ca så kom Ante över och ville vara med och vi fortsatte spela men efter ett tag så började mina ögon klia, mitt ansikte bli rött, näsan började rinna och jag blev kvav i halsen... kunde inte förstå vad det var, tills Ante kom på att han hade ätit jordnötter innan han kom till oss ;/ så det räckte att han inte hade tvättat av händerna innan vi tog i samma kortlek, det är förjävla jobbigt att vara så allergisk! när älsklingen och jag kom hem så fick jag utslag på mina armar och på bröstkorgen också, så vi har inte sovit så bra i natt eftersom att jag var livrädd att jag skulle somna och täppa igen helt i halsen och inte vakna ;(

Så idag tog jag tag i saken och ringde VC för att få ett nytt recept på en "injektionspenna" & betapredd (elr vad d heter, som jag fått utskrivet vid min senaste riktiga allergichock, men dumt nog inte hämtat ut så receptet har blivit gammalt) men ssk på VC var inte så samarbetsvillig utan jag fick höra att sånt skriver vi inte bara ut och det var ju dumt att du inte hämtat ut det tidigare... JA JAG VET! så vi får väl se vad som händer, jag skulle åter komma i slutet av nästa vecka, -för hade jag väntat så länge så kunde jag väl vänta lite till!!!! det kallar jag service...käring!

Jaja, nu är det ju ny kväll och jag lever än ;) tror jag ska ta mig en mango och krypa ner i sängen igen.

kram och hej!

Av linda - 4 februari 2009 17:46

Idag har vi varit hos barmorskan igen och kollat det vanliga, blodtrycket såg som vanligt bra ut och lycklig blev jag att se att min puls blivit bättre låg på 90 nu (vilket jag ändå tycker är högt) men har legat mellan 120-130 hela tiden. ställde mig på vågen där också och jag har gått upp 16 kg sen inskrivningen ;/ undrar vart det slutar det är ju trots allt 6 v kvar... men bättre det än att jag skulle gå ner i vikt. Magen hade växt 2 cm till 33 cm och hjärtat slog runt 150 slag/min och våran lilla sprattelgubbe hade vänt på sig nu så nu ligger huvudet neråt beredd att möta världen om inte allt för lång tid :)


Nu har vi ätit middag och Tony har kopplat in hemtelefon som varit ur funktion sen...ja väldigt länge pga byte fr comhem till Telia, har väl aldrig varit med om att det skulle va så svårt att få en telefon att fungera, men nu är det klart!

måste lägga mig och vila en stund nu innan vi ska gå över till grannen och spela lite kort, ha en bra kväll...kram och hej!

Av linda - 3 februari 2009 20:20

Ja så börjar ännu en dag att lida mot sitt slut... idag blev det en lunch med Anneli på charm och en liten runda på stan innan jag var tvungen att åka hem, himla trevligt var det iallafall att träffa henne igen ;) och nu framöver nånting så ska vi åka upp till Minna och hälsa på också. Ja, hem och hämtade upp Tony och iväg till försäkringskassan på information om föräldrarförsäkringen...om vi säger så här -hon som stod där och pratade viste nog inte riktigt själv vad hon pratade om och otydligare info kunde vi inte ha fått... tur det finns internet ;p  middag blev det på haga grillen innan vi åkte hem igen, nu är jag nybadat och ska väl återgå till min bok... eller blir det kanske ett avsnitt av sex and the city?!


haha, jag måste bara få berätta ;p igår när jag tog mitt dagliga kvällsbad så låg jag där i lugn och ro & filosoferade och Ida satt på nedanför och kikade som vanligt, bakom kom Emil smygandes och Ida blev såå rädd att hon flög i badkaret där jag låg med hett vatten och lika rädd & paff för vattnet så tog hon satts på mina ben och upp mot väggen och ut ur badrummet, Resultatet: mina ben är ganska sönderrivna efter att ha agerat klösbräda och lgh var rätt så blöt... men både jag och Tony fick oss ett gott skratt!

Av linda - 3 februari 2009 10:33

Vecka 34 - 3 feb - 9 feb 2009
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

Av linda - 2 februari 2009 18:48

ja nu blir det tredje gången jag försöker skriva ett inlägg här idag... min dator verkar inte vilja vara kompis med den här sidan, imorse när jag satt och skrev här så bara hux flux så stägdes datorn av och före middagen så hängde den sig när jag skulle spara inlägget, tredje gången gillt eller hur brukar man säga?  Idag har jag iallafall varit i birsta och köpt tapeter till bäbisrummet och eftersom vi inte vet vem det blir som tittar ut så blev det tapeter med gul grund och nallar på ;) passar ju både tjej & kille. vi får väl tapetsera om sen igen då... längtar tills rummet är färdigt så jag kan slappna av, vill ju att ALLT ska var klart direkt och helst igår ;p jaja... det blir väl så småningom. Nu har vi ätit middag och är mätta och belåtna, korv i ugn m mos blev det -riktigt gott! nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen med älsklingen och läsa lite, varsin bok håller vi på med nu så vi är riktigt sociala med varandra ;) kram och hej...

Presentation


Det finns ingen annan som du.

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards